/


Toiminta

Sammakoiden sukellukset suuntautuvat pääosin lähivesiimme Päijänteeseen, Muuratjärveen, Laukaan lampiin sekä Lievestuoreenjärveen. Avovesikautemme käynnistyy toden teolla yleensä peruskurssin myötä toukokuussa. Kesän ajan seura järjestää viikkosukelluksia, joihin kaikki seuralaiset ovat tervetulleita. Erityisesti alkukesästä kohteiden valinnassa otetaan huomioon uudet vasta peruskurssin suorittaneet seuralaiset. Innokkaimmat sukeltavat vuoden ympäri: Jään alla kesältä tutut kohteet tarjoavat uusia elämyksiä.

Myös uimahallilla seuralla on vilkasta toimintaa. Seuramme junioritoiminnassa on mukana lähes sata nuorta sukeltajaa. Junnutoiminta pyörii aktiivisesti hallivuoroilla ja kesäisin avovedessä. Osallistumme säännöllisesti myös valtakunnallisiin Norpparalleihin, joita olemme kahdesti järjestäneet Jyväskylässäkin. Lisäksi pelaamme uppopalloa Delfiinit ry:n uppopalloilijoiden kanssa yhteisellä joukkueella Jyväskylän Uppopalloilijat. Junioreilla on oma uppopallojoukkueensa yhteistyössä Rauman Laitesukeltajien kanssa.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan osallistuu seuralaisia aktiivisesti ja seura järjestää siihen harjoituksia ja koulutusta.