/


 

NORPPAHARJOITUKSET ALKAVAT 2.9.2018

Ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä!

NUIJAPÄÄT                  KLO 12:15 – 13:00

KURNUT                      KLO 13:00 – 13:45

Mukaan pääsee 7 - 12 -vuotiaita lapsia, ilmoittautumalla nuorisovastaavalle. Ryhmässä on vielä tilaa! Aikaisempaa kokemusta ei vaadita mutta uimataitoa olisi hyvä olla 100 - 200 metriä. Norpan Taitorata on yleensä lapsen ensimmäinen kosketus snorkkelisukelluksen maailmaan. Se soveltuu vähintään 7 vuotta täyttäneille uimataitoisille lapsille. Taitorata tähtää siihen, että lapsi osaa käyttää perusvälineitä luontevasti uima-altaassa tai sen kaltaisissa olosuhteissa. Koulutukseen kuuluvat uimataidot, perusvälineiden käyttö ja palastamistaidot leikkejä ja pelejä unohtamatta. Norpan Taitoradan suorittaneelle lapselle voidaan myöntää Sukeltajaliiton Norppasukeltaja-snorkkelisukelluskortti.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: saraknorja@gmail.com, p. 0453104335

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin!

Sammakot ry, Nuoriso- ja snorkkelijaos

 

Ohjaajat

Sara Norja, norppaohjaaja

Tony Ylitolva, norppaohjaaja

Seppo Lauritsalo, norppaohjaaja

Tommi Pasanen, norppauohjaaja

Jenni Metsälä, norppaohjaaja

Marko Moilanen, apuohjaaja

Tero Mansikkaviita, apuohjaaja

Lassi Hannula, apuohjaaja

Zinaida Terho, apuohjaaja

Jaakko Köykkä, apuohjaaja

Maija Kalho, apuohjaaja