/


Jäseneksi

Täytä ja lähetä alla oleva jäsenhakemus sihteerille.  Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa. Hyväksymisen jälkeen jäsenmaksun laskuttaa Sukeltajaliitto. Mikäli jäsenyydellä on kiire esim. seuran tapahtumaan osallistumisen vuoksi ota sähköpostilla yhteyttä sihteeriin (sihteeri@sammakot.com)

Jäseneksi liittyminen edellyttää vapaa-, snorkkeli- tai laitesukellusluokitusta. Sellaiset aikuisjäsenet, joilla ei ole suoritettuna edellytettyä sukelluskoulutusta, voivat liittyä seuran koejäseneksi, useimmiten ilmoittautumalla sukelluskurssille. Kurssin läpäistyään henkilö voidaan hyväksyä seuran jäseneksi. Kurssin suorittamiseen on aikaa yksi vuosi.

Johtokunta voi hyväksyä hakemuksesta seuran jäseneksi seuraavat ehdot täyttävän henkilön:

Aikuisjäseneksi (hinnat vuodelle 2022):

  • täyttää kuluvan kalenterivuoden aikana 15 vuotta
  • suoritettu kansainvälisten koulutusjärjestelmien kriteerit täyttävä sukelluskoulutus
  • suoritettu jäsenmaksu 60 € kuluvalle kalenterivuodelle

Juniorijäseneksi (hinnat vuodelle 2022):

  • täyttää kuluvan kalenterivuoden aikana enintään 14 vuotta
  • suoritettu jäsenmaksu 35 € kuluvalle kalenterivuodelle

Seniorijäseneksi voidaan hyväksyä jäsen, joka on ollut seuran jäsen vähintään 15 vuotta ja ikä on 60 vuotta tai enemmän ennen uuden jäsenvuoden alkamista. Jäsenyyttä haetaan johtokunnalta ja johtokunta päättää seniorijäsenyyden hyväksymisestä. Seniorijäsenen jäsenmaksu on Sukeltajaliiton seuroilta perimän aikuisjäsenmaksun osuuden suuruinen. (vuonna 2022   28,00 €)

 

 

 

Netissä

Jäsenanomus
 

Paperilla

Jäsenhakemus - tulosta, täytä ja postita osoitteeseen:

Sammakot ry 
Susanna Miettinen
Hetteentie 12
40950 Muurame