/


Ryhmät

Seuramme junioritoiminta seurailee Sukeltajaliiton kuutti/perhesukellustoimintaa sekä norppa/junioritoimintaa. Ryhmiä on tällä hetkellä 4: Kutu 1 ja 2, Nuijapäät ja Kurnut. Ryhmäjako tehdään lasten iän ja kokemuksen perusteella. Harjoitukset ovat suunniteltu ryhmäjaon mukaisesti.

Kutu:

Perhesukellusta harrastetaan kahdessa ryhmässä. Nuoremman ryhmän lapset ovat iältään 3 - 4-vuotiaita ja vanhemman 5 - 6-vuotiaita. Lapset harrastavat yhdessä vanhemman tai muun aikuisen sukellusparin kanssa. Harjoitusten pääpaino on leikissä. Harjoittelemme turvallista veden äärellä ja vedessä toimimista, pelastautumista ja pelastamista, uinnin alkeita sekä perusvälineiden käyttöä. Suoritamme SUH:n uintimerkkejä ryhmien edistymisen mukaan. Harjoitukset ovat AaltoAlvarin lasten altaassa keskiviikkoisin 18.15 - 18.45 (nuorempi ryhmä) ja 18.45 - 19.30 (vanhempi ryhmä).

Info kuuttitoiminnasta kiinnostuneille 28.8.19 kerhotilallamme. Molempii ryhmiin mahtuu muutamia uusia uimareita.

Lisätietoja: Minna Katko, minna.katko@gmail.com

Nuijapäät:

Nuijapäät pitävät sisällään seuramme pienimmät norpat. Tästä ryhmästä suurin osa aloittaa junioritoiminnan ja myös Norpan taitorata -kurssin suorittaneet siirtyvät kurssin jälkeen tähän ryhmään. Ryhmässä harjoittelevien norppien ikäjakauma on 7-11 vuotta. Harjoitusten pääpaino on perusvälineiden käytön oppiminen niin pinnalla kuin pinnan allakin sekä uimataidon kohottaminen. Nuijapäät-ryhmäläinen osaa uida vähintään 100m. Kaikki harjoitukset ovat leikinomaisesti suunniteltuja. Erilaisilla leikeillä ja peleillä on iso rooli harjoituksissa.

Nuijapäät harjoittelevat AaltoAlvarin hyppyaltaalla sunnuntaisin 12:15 - 13.00

Lisätietoja: Sara Norja, saraknorja@gmail.com

Kurnut:

Kurnut-ryhmä on luonnollinen jatko Nuijapäät-ryhmälle. Heillä on kaikilla jo hyvä uimataito; vähintään 400 metriä. Myös perusvälineiden käsittely on heille tuttua. Kurnut-ryhmässä harjoituksien pääpaino on oikeiden tekniikoiden hiomisessa niin uinnissa kuin sukelluksessakin. Kurnut tykkäävät myös kisailla keskenään, joten harjoituksissa on paljon erilaisia pelejä sekä viestejä. Kurnut-ryhmään kuuluvat ovat iältään 9 – 12 vuotta. Myös Kurnuilla leikinomaisuus on kantavana voimana kisailusta huolimatta. Kurnut harjoittelevat myös ensiapu- ja hengenpelastustaitoja.

Kurnut harjoittelevat AaltoAlvarin hyppyaltaalla sunnuntaisin 13.00 - 13.45

Lisätietoja: Sara Norja, saraknorja@gmail.com